Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh7723/public_html/includes/file.phar.inc).

Etter et halvt år med iherdig jobbing var det klar for årets TGI-tur. Målet var IFA, en av verdens største elektronikkmesser, som holdt sted i Berlin. 

Turen startet tidlig fredag morgen med oppmøte på Rygge flyplass. Vi skulle fly derfra til Szczcin i Polen, hvor vi skulle hente ut 7 leiebiler som skulle ta oss trygt til Berlin. Det viste seg at flyet av en eller annen grunn ikke kunne lande på Szczcin flyplass denne dagen, og vi ble derfor tvunget til og lande i Poznan, 3 timer unna. Vi fikk omsider hentet bilene og kom oss Hotellet i Berlin.

Lørdag var messedag. Vi brukte dagen til å besøke IFA-messen, hvor blant annet Samsung viste frem sin nye "smartklokke". Det var også mye annet interessant innenfor Gaming o.l.

Søndag var det klart for avslapping, lek og moro. Vi kjørte en liten time sør for Berlin til Tropical Islands. En gigantisk innendørs tropisk øy, med mange forskjellige restauranter, badebasseng, sklier, spa osv. Vi avsluttet dagen med en fantastisk middag på en av plassens restauranter og "Til Aksjon" på et av møterommene.

Vi gleder oss til neste tur!